بهترین و بدترین شهرهای جهان برای زندگی از نگاه اکونومیست

به گزارش پرسینا بلاگ، بر اساس تازه ترین رده بندی منتشر شده توسط نشریه اکونومیست (Economist Intelligence Unit)، ملبورن استرالیا برای پنجمین سال متوالی به عنوان بهترین شهر جهان برای زندگی انتخاب شد. وین اتریش رتبه دوم را تصاحب کرد و دو شهر زیبای کانادا، ونکوور و تورنتو در جایگاههای بعدی قرار گرفته اند. با خبرنگاران همراه باشید تا بهترین و بدترین شهرهای جهان از نگاه اکونومیست را مرور کنیم.

بهترین و بدترین شهرهای جهان برای زندگی از نگاه اکونومیست

نشریه اکونومیست هر ساله با در نظر دریافت معیارهایی همچون ثبات و امنیت، خدمات درمانی و آموزشی٬ امکانات رفاهی، خدمات شهری و زیرساخت ها، 140 شهر مشهور دنیا را رده بندی می کند. در تازه ترین رده بندی منتشر شده از سوی این نشریه، دو شهر ملبورن و آدلاید از استرالیا، وین اتریش و سه شهر ونکوور، کلگری و تورنتو کانادا٬ به عنوان شش شهر برتر دنیا برای زندگی انتخاب شده اند. در این میان دمشق سوریه که روزگاری عروس شهرهای عربی تلقی می شد، به دلیل حملات تروریستی گروهک های شورشی، به بدترین شهر این رده بندی تنزل یافته است.

1.ملبورن٬ استرالیا

دور از انتظار نبود که ملبورن شهر قهوه، غذاهای لذیذ، موسیقی زنده، فضای هنری و چشم اندازهای زیبا بار دیگر به عنوان بهترین شهر دنیا برای زندگی انتخاب شود.

2.وین٬ اتریش

وین اتریش امسال تنها با 0/1 امتیاز فاصله با ملبورن استرالیا در رده دوم قرار گرفت. وین، شهر موسیقی و معماری های شگفت انگیز 97/4 از 100 امتیاز ممکن را کسب کرد.

3.ونکوور٬ کانادا

ونکوور که هر ساله در میان باکیفیت ترین شهرهای دنیا در این رده بندی قرار می گیرد، امسال نیز با حفظ جایگاه سوم سال گذشته خود، یکی از بهترین شهرهای دنیا برای زندگی لقب گرفت.

4.تورنتو٬ کانادا

تورنتو، که بلندترین آسمان خراش کانادا را در خود جای داده، دومین شهر برتر کانادا و چهارمین شهر برتر دنیا برای زندگی انتخاب شد.

5.آدلاید٬ استرالیا

آدلاید استرالیا، شهر پارک ها و سواحل زیبا با امتیاز 96/4 در رتبه پنجم قرار گرفت.

5.کلگری٬ کانادا

کلگری کانادا که سال گذشته در رتبه ششم قرار گرفته بود، امسال با ارتقا امتیاز خود، همراه با آدلاید استرالیا به طور مشترک در رده پنجم قرار گرفت.

136.طرابلس٬ لیبی

کوچه ها و گذرگاه های زیبای طرابلس نتوانست مانع از قرار دریافت این شهر در رده های پایینی جدول شود. طرابلس که سال گذشته در رتبه 132ام دنیا قرار گرفته بود، امسال به رتبه 136از میان 140 شهر بررسی شده تنزل یافت.

137.لاگوس٬ نیجریه

لاگوس نیجریه پرجمعیت ترین شهر این کشور و پایتخت اقتصادی نیجریه محسوب می شود، اما این جمعیت زیاد که بدون زیرساخت های مناسب در شهر روزگار می گذرانند خود عاملی بر تنزل لاگوس به رتبه 137 این رده بندی است.

138.پورت موسبی، پاپو گینه نو

پورت موسبی پایتخت پاپو گینه نو به دلیل زیر ساخت های ضعیف و آمار جرم و جنایت بالا، سومین شهر بی کیفیت دنیا برای زندگی لقب گرفت.

139.داکا٬ بنگلادش

بر اساس گزارش دولت بندگلادش در سال 2011 داکا پایتخت این کشور، همچنان از ترافیک سنگین که به طور متوسط روزانه 7 ساعت در معابر این شهر به طول می انجامد، رنج می برد. این شرایط نابه هنجار، در انتخاب رتبه دوم بدترین شهر دنیا برای داکا بی تاثیر نیست.

140.دمشق٬ سوریه

دمشق پایتخت زیبای سوریه، که روزگاری عروس شهرهای عربی تلقی می شد، پنج سال متوالی است که به دلیل حملات تروریستی گروهک های شورشی، در این رتبه بندی تنزل می یابد. امسال دمشق به عنوان بدترین شهر دنیا از میان 140 شهر بررسی شده از نگاه اکونومیست قرار گرفت. منبع: CNN

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: کجارو
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 3221

به "بهترین و بدترین شهرهای جهان برای زندگی از نگاه اکونومیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین و بدترین شهرهای جهان برای زندگی از نگاه اکونومیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید